avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din ingrijire copil

buna ziua
sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani, concediu care va expira in curand; momentan nu sunt in tara si nici nu urmeaza sa ma intorc in timp util; nu sunt interesata nici de prelungirea acestui concediu cu unul fara plata;
va rog daca ma puteti sfatui cum pot sa procedez pt a incheia definitiv socotelile cu fostul angajator (si a-mi recupera cartea de munca), fara prezenta mea efectiva;
se poate doar trimitand documente, prin corespondenta?
sau am nevoie sa imputernicesc prin notariat pe cineva din tara sa ma reprezinte? ce ar trebui sa faca acea persoana?
multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 24 August 2008
Puteti sa-i trimiteti cererea de incetare a c.i.m. prin acordul partilor (art.55 lit.b C.mun.).
De asemenea, se poate imputernici o alta persoana sa va depuna aceasta cerere, precum si sa va ridice carnetul de munca de la fostul dvs angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!rog un raspuns mirachi mirachi pe data de 1august termin cic...in timpul acestui concediu mi-am schimbat domiciliu in alta localitate si vreau sa ma angajez in noul oras.cand voi termina ... (vezi toată discuția)
Calcul preaviz concediere Ionut B Ionut B In cazul concedierii (motive neimputabile), durata preavizului fiind de 20 de zile lucr., termenul in cauza curge de la data comunicarii, sau incepand cu ziua ... (vezi toată discuția)