avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe

Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: lloryshyka , utilizator 11:15, 24 August 2011
Ma mira aceasta situatie. La Oradea, Tribunalul Bihor admite astfel de cereri si oamenii castiga procesele si isi recupereaza banii. Instantele din Vaslui ar trebui sa admita astfel de cereri intrucat Curtea de Justitie a Comunitatii Europene a decis printr-o hotararea judecatoreasca ca aceasta taxa este discriminatorie si trebuie restituita. Hotararea Curtii este obligatorie pentru toate instantele din Romania.
Si eu am fost la fel de surprinsa cand am auzit un asemenea raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intrebare recuperare taxa alina1968 alina1968 Buna ziua! Am inmatriculat masina pe 26.07.2011. Este un PEUGEOT din 2008 cu filtru de particule si am platit o taxa de 2.849,00 lei. Cum fac cererea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)