avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... eliberare duplicat certificat deces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

eliberare duplicat certificat deces

Ce se intampla in cazul unor declaratii false in ceea ce priveste eliberarea unui duplicat al unui certificat de deces ?
Cel mai recent răspuns: Augustin Zbora , Consilier juridic 20:05, 28 August 2011
daca dv. sunteti mostenitorul de drept, puteti inainta o adresa cu confirmare de primire catre cei ce detin acest certificat, iar daca acestia nu dau curs solicitarii dv, abia dupa aceea puteti sa luati legatura cu un mediator.
Cum fac aceasta adresa ?
Exista formulare tip ? Se face tot de catre un avocat ? Se face la posta ? Mostenitorul de drept este fetita noastra minora ( a mea si a fostului sot decedat ) . Fac adresa in numele ei sau al meu ?
Ceva este in continuare neclar :

1. Sunteti fosta sotie a persoanei decedate cu care aveti o fetita minora, caz in care aveti si Dvs. calitatea de moștenitoare. Corect?
2. Ce certificat de deces vreti sa solicitati și de la cine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat deces vaderetro vaderetro Buna ziua. In urma cu o luna tatal meu a decedat. Certificatul de deces a ramas la rude, ele ocupandu-se de inmormantare in mare parte. Eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces duplicat o_palade o_palade Buna ziua. Va rog sa ma ajuta-ti intr-o problema. Bunica mea a decedat si a avut 3 copii. Pe tatal meu pe care la infiat si inca doi copii decedati care la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune-copii mostenitori doareu2008 doareu2008 Deschiderea succesiunii de catre copii mostenitori in ce termen poate fi facuta? Rudele decedatului (sora) , refuza sa predea copiilor certificatul de deces, ... (vezi toată discuția)