avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce risc daca am datorii pe firma si nu am depus nici ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce risc daca am datorii pe firma si nu am depus nici declaratiile la timp?

Am o firma care nu are nici un angajat si nu produce nimic pt moment, dar am adunat ceva datorii de la impozitul forfetar pe care nu am reusit sa le platesc. Acum am primit o notificare pt ca nu am depus pana pe 25.07 declaratie pt impozitul pe profit si decont pt TVA. Pot sa depun declaratiile fara sa platesc datoria si daca nu risc sa ma aleg si cu amenda ?
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 15:15, 24 August 2011
Riscati amenda oricum, pentru nedepunerea la timp a declaratiilor. Trebuia sa le depuneti in termenul legal, chiar daca aveti datorii la stat. Fiscul nu conditioneaza inregistrarea declaratiilor de plata datoriilor.
Multumesc!
Iar daca nu depuneti deloc aceste declaratii, firma va fi trecuta la inactive (contribuabilul este declarat inactiv daca nu a depus nicio declaratie la autoritatea fiscala timp de un semestru).
Am rezolvat problema! Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)
Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)
Cum pot evita impozitul forfetar la o firma inactiva? gelu2 gelu2 Sunt administrator la doua firme. Una inactiva, in care nu sunt singur si una in care sunt asociat unic si cu care mi-am completat ocazional veniturile. Nu imi ... (vezi toată discuția)