avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se pot relata date dintr-un dosar penal care nu e ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se pot relata date dintr-un dosar penal care nu e public catre presa, tv?

Consider ca e o nedreptate la mijloc, si as vrea sa ma adresez mass-mediei, in sparanta ca cineva se va sesiza cu privire la bataia de joc care se numeste "proces" in care sunt tarat.
Este legal sa dezvalui informatii legate de caz?sau cum pot aborda problema? Nefiind public dosarul, daca nu dau nume, ci doar relatez cele intamplate,si declaratii si tot ce contine dosarul, dar fara sa precizez numele vreunei alte parti?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:04, 22 August 2011
Luati legatura cu cei din mass-media.Ei sunt cei mai in masura sa decida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema orange raulblaga raulblaga Bună ziua , am achiziţionat un telefon de la orange de aproximativ 4 luni , şi mi s-a defectat , l-am trimis în service , l-au trimis , telefonul nu a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru furt calificat butnaruraul butnaruraul Buna ziua. In urma cu 3 luni am depus o plangere penala pentru furt calificat. Mi s-a luat declaratie si mie si martorilor. Nu mi s-a dat un numar de ... (vezi toată discuția)
Agresiune facuta de un jandram in sediul parchetului general ic_i ic_i Am deschis un subiect la drept civil intitulat \"Interdictie ceruta de o persoana aflata in litigiu cu mine\" ... (vezi toată discuția)