avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru furt calificat

Buna ziua. In urma cu 3 luni am depus o plangere penala pentru furt calificat. Mi s-a luat declaratie si mie si martorilor. Nu mi s-a dat un numar de inregistrare. Am telefonat la persoana care se ocupa cu dosarul, si acesta mi a raspuns foarte urat. Mi-a zis ca trebuie sa asteptam anul 2017 si ca pot face ce vreau eu . Ca el nu are ce sa faca .
Ce pot face in acest sens? Cui ma pot plange pentru felul in care mi-a vorbit organul de politie? Precizez ca prejudiciul a fost adus unei societati comerciale si trebuie stabilita valoarea acestuia.

[Faceti un efort si scrieti corect din respect pentru cei care vor face un efort ca sa va raspunda. Multumim]
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
Admin, administrator
Incercari sa aflati stadiul dosarului. In situatia descrisa de dvs. cred ca cel mai bine ar fi sa va prezentati cu un avocat care cu siguranta va stii sa obtina pentru dvs. raspunsurile de care aveti nevoie. Nu lasati totul la voia intamplarii pentru ca ati putea avea surprize neplacute.
multumesc! dar pentru raspunsurile organului de cercetare? ce pot face ? mi se pare bataie de joc
Nu aveti ce sa faceti sub acest aspect.
De regula asa se intampla cand oamenii merg fara avocat care sa abordeze problema radical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar furt neagu razvan neagu razvan am lucrat la o societate comerciala timp de 1 an din motive financiare mi am depus demisia Drepturile banesti ce mi se cuveneau nu mi au dat pentru care am ... (vezi toată discuția)
Furt calificat B. Elena B. Elena Buna seara, As avea nevoie de putin ajutor in legatura cu doua cazuri. Ambele se clasifica la categoria furt. In primul caz este vorba de furt calificat, ... (vezi toată discuția)
Furt 2 cola Dragomir Ionut Dragomir Ionut Buna seara, am luat 2 cola din frigiderul de la locul de munca la care lucrez de un an si jumătate acestea au valoarea totală de 12 lei... Ceva infim mi-am ... (vezi toată discuția)