avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe trecerea de pietoni deoarece victima nu a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe trecerea de pietoni deoarece victima nu a fost atenta

in data de 19.08.2011 am accidentat o fata pe trecerea de pietoni. eu am incetinit la prima trecere de pietoni, iar ea crezand ca masina o sa se opreasca a traversat pe cea de-a doua trecere fara sa se mai asigure daca pot sa opresc sau nu. Viteza mea era sub limita vitezei maxime admise pe acel tronson de drum.
as dori sa stiu care din noi doi era vinovat.
Cel mai recent răspuns: Florin Tinculescu , Alte profesii 20:47, 10 Decembrie 2011
fata care a fost lovita de masina pe trecere de pieeton de o masina care se deplasa pe bada 2 fata are devieri de comportament cine este vinovat

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Florin Tinculescu, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza auto ContSters271857 ContSters271857 in urma unui accident rutier anul 2007,luna 3 ziua 2- expertiza tehnica judiciara,....circulatia se desfasura in conditii de vizibilitate specifice zorilor ... (vezi toată discuția)
Trecere prin loc nepermis soldat cu accident onofrei constantin onofrei constantin am surprins si accidentat un pieton care sa angajat in tranversarea strazii prin loc nepermis pietonu este de 3 zile in coma cica de gradul 4 (nu ... (vezi toată discuția)
Accident de masina, soldat cu moartea victimei (pieton) ranjix ranjix Din pacate am ezitat mult sa deschid subiectul, e usor prea personal. Acum doi ani, o persoana foarte apropiata mie a fost ucisa de un autoturism, intr-o ... (vezi toată discuția)