avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare autoturism in leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare autoturism in leasing

Buna ziua....va rog am o dilema si incerc sa aflu cateva raspunsuri
Acum 3 ani am achizitionat o masina in leasing pe firma, dupa 2 ani firma pe care am luat masina a fost declarata in faliment, si am ramas cu leasingul asa...am mai platit cateva luni dupa care nu am mai putut sa o achit in continuare....mi s-a trimis notificare sa returnez masina dar cum eram in strainatate(fara masina) nu s-a returnat...asa ca am asteptat sa vina sa o ridice ca am inteles ca a fost data la o firma de recuperari.....intrebarea mea este din moment ce nu au ridicat=o dupa atata timp, ce asteapta????sa se acumuleze restante sau sa ma actioneze in judecata fara stirea mea???Firma de leasing poate sa ma actioneze in judecata pe mine ca persoana fizica???Desi firma a fost declarata in faliment nu am schimbat nici utilizator nici nimic
iar acum nu stiu ce urmeaza si ce ar fi cel mai bine sa fac in continuare.
Va rog daca se poate sa ma ajutati....
Cel mai recent răspuns: 14 , utilizator 22:13, 22 August 2011
Daca ati semnat contractul de credit in calitate de garant sau avalist, veti plati cam ce a ramas de platit din contractul de leasing plus penalitati. Probabil mai aveti de platacam dublul valorii obiectului de lesing.
Multumesc pentru raspuns....deci sa inteleg ca in momentul cand predau masina o sa am ceva mai mult de platit...
o sa verfic detaliat contractul dar exista cumva sansa sa nu fii semnat nici ca garant nici ca avalist????adik este o clauza fixa pe care o au contractele de leasing sau depinde de companie.....k interesul meu este daca dupa falimentul societatiic ma pot soma ca persoana fizica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de leasing rosoga rosoga va rog frumos sa imi dati si mie un sfat.am avut un contract de lesing ,am achitat 3 ani si acum am ramas cu 4 restante ,din anumite motive, in data de 02 ... (vezi toată discuția)
Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Mona Zanescu Mona Zanescu Buna ziua , as dori sa primesc o informatie in legatura cu cazul meu : concret , in anul 2004 am fost asociat unic la o societate care a contractat in sistem ... (vezi toată discuția)