avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen contract de prestari servicii de marketing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen contract de prestari servicii de marketing

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document legislativ.
De asemenea, va mai rog sa-mi spuneti cine plateste contributiile ( impozit, CAS, CASS) , in cazul in care se ofera salariu fix+comision .
Va multumesc foarte mult, astept urgent un raspuns, deoarece maine merg la un interviu pentru un job cu acest tip de contract!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:30, 23 August 2011
Multumesc mult, o seara buna va doresc!
Sau poate fi vorba despre un c.i.m. pe postul de director de marketing, daca este vorba despre un SRL ...
Directorul de marketing il putem regasi si in organigrama unor SA uri in aceesi masura,unii il denumesc manager de marketing.
Va multumesc si dumneavoastra ! Nu e un srl, este ditamai organismul de certificare( in domeniul calitatii, mediului, siguranta alimentului...etc). postul implica promovarea firmei si gasirea de noi clienti si punerea acestora in contact cu consultantii pana la incheierea contractului. Si ei l=au scos cu titulatura de ,,director de zona" , iar la tel mi-au spus ca e vorba de contract de marketing...Deci, ce poate fi?
Dupa atributii, este clar un contract de prestari servicii ,dar probabil din dorinta de a atrage candidati foarte buni,denumirea postului este "cosmetizata".In fapt,nu esti decat un prestator de servicii.Directorului ii revin si atributii de organizare, gestionare si conducerea activitii regionale a compamiei,ori aici nu am vazut mentionat asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
ContSters136493, utilizator

Alte discuții în legătură

Fisa post brand manager tissot tissot Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine va rog cu o fisa de post pentru ocupatia Brand Manager (vezi toată discuția)
Pot angaja manager marketing fara studii superioare? rocriss rocriss Buna ziua si La multi ani! Nu sunt sigura intr-o anumita privinta si am nevoie de parerile dvoastra in legatura cu angajarea unei persoane fara studii ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. consilier juridic vio c vio c am nevoie urgenta de un model de fisa a postului pt functia de consilier juridic. va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. multumesc frumos anticipat ! (vezi toată discuția)