avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen contract de prestari servicii de marketing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen contract de prestari servicii de marketing

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document legislativ.
De asemenea, va mai rog sa-mi spuneti cine plateste contributiile ( impozit, CAS, CASS) , in cazul in care se ofera salariu fix+comision .
Va multumesc foarte mult, astept urgent un raspuns, deoarece maine merg la un interviu pentru un job cu acest tip de contract!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:30, 23 August 2011
Multumesc, mai mult ca sigur ca este asa...Pentru a atrage ...O seara buna !
@ ondino
In cazul S.A-urilor nu mai este vorba despre c.i.m., pentru directori ci despre contract de administrare/management .. de aceea am facut precizare SRL

Intr-adevar, obiectul unui contract de marketing il constituie prestarea de catre Prestator in favoarea Beneficiarului a serviciilor de marketing, in scopul obtinerii de catre Beneficiar a unuia sau mai multora avantaje precum
- dobandirea unei marci/ logo/ slogan pentru produsul/ serviciul Beneficiarului,
- promovarea produselor in Teritoriu,
- obtinerea unei anumite cote de piata,
- cresterea cotei de piata cu un anumit procent,
- obtinerea de date despre profilul mediului concurential,
- obtinerea de date despre profilul mediului de afaceri in care activeaza firma,
- obtinerea de date despre profilul clientilor actuali/ potentiali/ stabilirea preturilor pentru produsele/ serviciile Beneficiarului,
- identificarea celor mai bune cai de distributie a produselor/serviciilor Beneficiarului,
- restructurarea activitatii firmei Beneficiarului etc.
Da ,daca ne raportam la modalitatea in care desfasoara activitate managerii(directorii )de SA.,contract de administrare,mandat,management.
Eu ma gandeam doar ca si functie ca o putem regasi in organigrama acestor societati/actiuni.
Din cate cunosc , in marea majoritate a firmelor mari exista un director (manager) de marketing ... numai ca regulile de angajare a lor sunt diferite in cazul S.A. si in cazul SRL.
In cazul unor SRL uri,(mai mici,ce-i drept)administratorul poate sa se ocupe si de partea de marketing,suplinind atributiile unui angajat specialist,pe care srl ul ar fi trebuit sa-l angajeze.Adminstratorul poate desfasura activitate si pe baza unui contract de administrare,din cate cunosc,nu neaparat pe baza unui cim.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post brand manager tissot tissot Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine va rog cu o fisa de post pentru ocupatia Brand Manager (vezi toată discuția)
Pot angaja manager marketing fara studii superioare? rocriss rocriss Buna ziua si La multi ani! Nu sunt sigura intr-o anumita privinta si am nevoie de parerile dvoastra in legatura cu angajarea unei persoane fara studii ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. consilier juridic vio c vio c am nevoie urgenta de un model de fisa a postului pt functia de consilier juridic. va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. multumesc frumos anticipat ! (vezi toată discuția)