Poate fi intentata actiune judecatoreasca impotriva proprietarului unei constructii edificatepe terenul altui proprietar in conditiile in care proprietarul constructiei si-a inscris dreptul de proprietate in cartea funciara?
Terenul este proprietate publica a statului iar detinatorul constructiei nu vrea sa p[lateasca dreptul de folosinta asupra terenului, de fapt nu prea are de unde.
M-am gandit sa il actionez in judecata si sa invoc accesiunea imobiliara artificiala
daca terenul este proprietate publica dumneavoastra in ce calitate doriti sa-l actionati in instanta?exista vreun contract de concesiune a terenului? daca da atunci vedeti clauzele acelui contract.
Poate fi intentata actiune judecatoreasca impotriva proprietarului unei constructii edificatepe terenul altui proprietar in conditiile in care proprietarul constructiei si-a inscris dreptul de proprietate in cartea funciara?
nu cred ca se putea intabula fara dovada folosintei terenului..
oricum, intabulat fiind cred ca-i constructor de buna credinta ceea ce poate avea ca si consecinte o reconventionala la cererea dvs de accesiune