avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la sechestru

Buna ziua. Am girat acum ceva timp cu masina pt a imprumuta o suma de bani. Eu am restituit banii dar cel de la care i-am luat nu recunoaste iar azi mi-a fost pusa sub sechestru. Daca fac maine contestatie imi va fi scoasa masina de sub sechestru?
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 11:06, 24 August 2011
Nu, dar pe calea contestatiei veti putea sa aratati ca ati platit creditul iar in masura in care veti avea dreptate si vi se va admite contestatia, se va radia sechestrul.
asta inseamna ca executorul nu imi va putea scoate masina la licitatie peste 2 saptamani ci va ramane asa sigilata pana se va judeca contestatia?
La solutionarea contestatiei va trebui sa probati restituirea imprumutului,in caz contrar slabe
sanse de reusita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare admisa in baza articolului1800 pct.2 cod civil cristiancsv cristiancsv in baza unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile am demarat procedura de executare printr-un birou executor.persoana executata are garantat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita terezabt terezabt Bum gasit Va rog din suflet daca se poate sa-mi dati un sfat sau dupa caz sa-mi raspundeti la aceasta intrebare. In urma unui imprumut pe care l-am dat unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina sorin22 sorin22 Am o intrebare. O sa incerc sa fiu cat mai concis in explicarea situatiei. Am un imprumut de nevoi personale(nu am girat cu nimic) din 2008 la o banca ... (vezi toată discuția)