avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu sarcina si lauzie

Cum se calculeaza salariul pentru sarcina si lauzie avand in vedere ca sunt angajata cu 4 ore la cea de-a doua firma si baza de calcul adica stagiul de cotizare o constituie exclusiv indemnizatia pentru crestere a copilului pana la 2 ani. La firma principala imi este clar voi primi 85% din indemnizatie dar la cea de-a doua nu stiu sigur voi primi jumatate adica 85% din indemnizatie impartit la doi ca nu sunt cu norma intreaga.
Cel mai recent răspuns: ciunio , utilizator 12:40, 26 August 2011
Inteleg ca sunteti angajata la doua firme, la una dintre ele avand norma de 4h/zi.
Nu inteleg de ce baza de calcul este indemnizatia de crestere copil. Ati fost in concediu si acum ati reluat lucrul?
Da primul copil a avut 2 ani in luna august si trebuie sa-l nasc pe cel de-al doilea in luna septembrie deci mai trebuie sa ma intorc in jur de 1 luna si jumatate la servici cum sunt insarcinata am intrat direct cu concediu de sarcina si lauzie la cele doua firme si la cea de-a doua unde am fost angajata cu 4 ore nu stiu cum se va calcula exact salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea din concediu crestere copil in prenatal oanaelena28 oanaelena28 Buna!! As avea si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta. In prezent sunt in prelungire crestere copil de la 2 la 3 ani si sunt insarcinata cu bebe 2. Bebe 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie obligatoriu roxyyana roxyyana Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu cateva aspecte legate de situatia in care ma aflu si anume: sunt gravida in luna a 9 urmand sa nasc pe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil irinacosiba irinacosiba Buna ziua! Am urmatoarea situatie:am o salariata care are functia de baza la mine la firma(8 h) si mai este angajata la alta firma cu program de 4h pe zi. In ... (vezi toată discuția)