avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract determinata

angajatul mai este protejat de acest contract de munca pe perioada determinata? poate fi dat afara oricand? trebuie sa fi instiintat in scris in caz de concediere? am avut prima data contract de munca peperioada determinata de 3 luni, iar in urma cu 2 saptamani m-i s-a reinnoit contractul pe perioada determinata de 6 luni. acum dupa 2 saptamani constant ca sunt propusa sa fiu data afara pe motiv ca se restructureaza posturile. mentionez ca am fost informata doar verbal de dirctorul punctului de lucru nu de mai marii sefi si mai mult de atat fac presiuni sa imi depun de buna voie demisia altfel voi avea probleme ( de genu k m-i se desface contractul cu litera i desii stiu k numai exista litera i) va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
pavel_flory, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 23 August 2011
In cazul in care se doreste concedierea unui salariat ca urmare a restructurarilor acesta va fi instiintat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post mihainicolaescu mihainicolaescu Buna ziua, Angajatorul \"X\" face restructurari de posturi pe motiv de relocare. Toti angajatii din diverse unitati au fost instiintati verbal de acest ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind concedierea marcmihaela marcmihaela vreau sa mai mentionez ca sotul are contract de munca de 8 ore pe zi,40 de ore pe saptamana dar el depasea cu nmult acest orar.cele 40 de ore el le facea cam ... (vezi toată discuția)