avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vanzare autoturim
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vanzare autoturim

Buna ziua,

Iata intrebarea mea: sunt detinatoarea unui autoturism (act proprietate, talon etc pe numele meu). As dori sa trec aceasta masina pe numele sotului intru-cat, el fiind pensionar pe caz de boala, va beneficia de o vizibila micsorare a valorii politei RCA ; Conform art.1307 C.C. am vazut ca ,actul de vanzare-cumparare intre soti nu este admis. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:11, 24 August 2011
Scuze!!! Acesta::bow:
Varianta donarii autovehicolului catre sot este singura care va scuteste de toate necazurile si de alergatura in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism pf-pfa lorena95 lorena95 Am achizitionat un autoturism nou pe persoana fizica ( datorita facilitatii celor 3 vouchere) si doresc sa-l trec pe PFA , mai exact CMI, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am ... avram1977 avram1977 Bună ziua, Soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am o mașină care era pe numele lui,expira asigurarea obligatorie, o pot reînnoi sa pot circula cu ... (vezi toată discuția)