avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE SALARII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE SALARII

Sunt inginer constructor cu o vechime de 24 ani.Am lucrat la o firma din sept 2010.Este imposibil ca patronul sa-mi plateasca salariile cuvenite.De curand m-am imbolnavit si am aflat ca de fapt nu a platit nici contributiile la stat.Ce as putea face sa-mi pot recupera banii?
Sa informez ITM-ul?Politia?
Mentionez ca am avut discutii in mod amiabil cu acesta insa nu am avut succes.


Cu respect,
Adrian U
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 24 August 2011
Sesizati ITM-ul si/sau promovati o actiune in instanta impotriva acestuia.
Cererea de chemare in judecata o depuneti la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajat cu carte de munca! r1vlaicu r1vlaicu Sunt angajat la un patron cu activitate in constructii!De peste 40 de zile.Dar inca refuze sa imi dea bani pe perioada muncita!Ce pot face?Dan! (vezi toată discuția)
Sofer de taxi bolnav de cancer platit cu 12 ron pe zi stanciu mariana stanciu mariana Sofer angajat a la o companie de taxi din Bucuresti 10 ani. In acest timp a achitat zilnic planul (120 ron ) adica 3 400 ron pe luna. ACUM S-A IMBOLNAVIT DE ... (vezi toată discuția)
Concediu Munteanu_Ionut Munteanu_Ionut Buna ziua. Am si eu o problema , am lucrat ca inginer proiectant la o firma timp de 5 luni jumatate, in tot acest timp nu am avut o zi de concediu , cand mi-am ... (vezi toată discuția)