avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ambasade
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ambasade

Caror legi se supune CIM pentru entitatile fara personalitate juridica ( ambasada straina)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 25 August 2011
Codului Muncii ..astfel, incadrarea in munca a unei persoane se realizeaza, potrivit prevederilor Legii nr. 53/2003 — Codul muncii, republicata, numai prin incheierea unui contract individual de munca, in temeiul caruia persoana fizica, in calitate de salariat, se obliga sa presteze munca pentru si sub autoritatea unui angajator, persoana fizica sau juridica, in schimbul unei remuneratii denumite salariu.

De asemenea, obligatia de a infiinta si transmite registrul electronic de evidenta a salariatilor la inspectoratul teritorial de munca o au si misiunile diplomatice si oficiile consulare ale altor state in Romania, respectiv, dupa caz, institutele culturale si reprezentantele comerciale si economice ale altor state in Romania, pentru personalul angajat local care are cetatenia romana sau resedinta permanenta in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal la institutii bugetare lumi71 lumi71 Buna ziua. As dori sa aflu daca o institutie bugetara care functioneaza sub Ministerul Invatamantului si care tine carnetele de munca ale angajatilor la ... (vezi toată discuția)
Revisal - cine poate inregistra ? c_ia c_ia Buna ziua, As dori sa stiu daca orice angajat poate introduce informatiile in REVISAL fara a avea vreun curs in domeniu, respectiv de IRU ? Este legal sau ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire hlli hlli Renuntare la mostenire. Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)