avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cetateni straini in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cetateni straini in revisal

Buna ziua,

Am urmatoarea problema in legatura cu completarea revisalului la cetatetii straini din UE sau NON-UE pentru ca imi cere autorizatia de munca pe care nu o are nici unul dintre ei si nu stiu cum sa completez. VA ROG SA MA AJUTATI.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 26 August 2011
Pentru cetatenii UE nu se solicita autorizatia de munca , ci pasaport in noua versiune a REVISAL-ului ...

Pentru cetatenii nonUE se solicita Tipul de autorizatie pe care-l are persoana respectiva. Acesti cetateni nu pot fi angajati daca nu detin autorizatie de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare salariat in revisal- cetatean moldovean anca.d anca.d Buna ziua! Am o problema legata de inregistrarea in REVISAL a unui angajat cu cetatenie moldoveana. Acesta intra in categoria \"altele\" la cetatenie, drept ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romano-sarba? Marianov Sasa Marianov Sasa Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt avantajele/dezavantajele obtinerii cetateniei sarbe, in conditiile in care aceasta tara este momentan in ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana din ue in romania-urgent iubisbb iubisbb Daca o persoana din Portugalia vine in Romania, care sunt pasii de urmat si ce acte ii trebuie pentru a se putea angaja? (vezi toată discuția)