va rog daca se poate ajutati ma urgent ......Tatal meu este bolnav psihic........pana acum 2 saptamani eu am avutprocura notariala cu drept de semnatura . acum urmeaza sa vindem un teren si mi se spune ca nu pot semna ca sa dat o lege care spune ca trebuie sa desemnam un strain careia sa=i faem procura notariala cu dret de semnatura . ajutati ma va rog nu stiu daca mi se insceneaza ceva sau chiar astea sunt legile?
Din cate stiu eu se solicita punerea sub interdictie si instituirea unei curatele, pentru a putea face acte de dispozitie in numele si pe seama tatalui dv. In alta ordine de ideei NU AM AUZIT DE O ASEMENEA LEGE.
Tatal dvs fiind bolnav trebuie ca actele dansului sa fie autorizate de cineva. Adresati va autoritatii tutelare care desemneaza un curator. Curatorul puteti fi si dvs daca nu exista contrarietate de interese. Acel curator , cu incuviintarea prealabila a aut.tutelare, va putea incuviinta actele de dispozitie ale tatalui dvs.
Nu inteleg cum ati avut o procura pana acum 2 saptamani??
Procura este valabila pana la indeplinirea mandatului sau revocarea ei de catre mandant sau moartea mandantului sau a mandatarului. Insa nu ar reiesi ca dvs va incadrati in aceste cazuri.
Tutore
deliaj
Bună ziua
As dori să știu dacă se poate institui sau numi un tutore pt. mama mea.Ea nu are probleme psihice,se descurca singura încă,dar nu se știe ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil
MARGARITc
Doresc sa ma ajutati sa obtin informatii privind urmatoarea situatie: Fiica mea, acum in varsta de 11 ani a cumparat prin intermediul unui curator un imobil. ... (vezi toată discuția)