avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare SRL

Buna ziua!
Am o simpla intrebare:
La infiintarea unei societati se cere acea declaratie pe propria raspundere ca indeplinesti conditiile legale etc...
Tipizata pe care mi-au dat-o acum la ORC foloseste urmatoare fraza:
"declar ca indeplinesc conditiile legale, nu am antecedente penale"
Eu in 2009 am avut o problema si mi s-a intocmit dosar penal. TMB "m-a condamnat" in prima instanta (sunt inca in faza de apel).
Am fost la politie sa-mi scot cazierul (care e momentan curat).
Acum, ce ma intereseaza este daca pot sa ignor tipizata si sa fac o declaratie de mana in care sa omit fraza "nu am antecedente penale" sau daca declar ca nu am si dovedesc cu, cazierul, sau daca sunt in imposibilitate de a mai deschide un SRL.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniel Firica , Alte profesii 22:22, 26 August 2011
concluzia.. pot infiinta o societate... de asta ma temeam si d-aia am deschis topicul..

va multumesc tuturor pt ajutor inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecedente penale - infiintare srl dragosm2 dragosm2 Buna ziua, O cunostinta doreste sa isi infiinteze un SRL, insa a fost condamnat in timpul minoritatii pentru infractiunea de detinere de droguri, fiind ... (vezi toată discuția)
Detinerea calitatii de unic asociat si administrator -antecedente penale- razvan_ofof razvan_ofof In actul constitutiv al societatii pe care o reprezint este stipulat asa - in calitate de asociat unic fondator si administrator,pe propria raspundere ,avand ... (vezi toată discuția)
Cazierul penal impiedica infiintarea unei firme? cosminbc cosminbc Ma aflu in situatia in care am un cazier penal nesolutionat si am depus actele pentru infiintare societare cu raspundere limitata. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)