avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre mosteniri

cum pot afla daca s-a dezbatut o mostenire?
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 17:55, 27 August 2011
Va adresati cu cerere scrisa societatii SC INFONOT SYSTEM SRL, care are ca unic asociat Uniunea Nationala a Notarilor din Romania, si care administreaza registrele nationale unice din domeniul notarial, inclusiv cel succesoral. Firma o gasiti la sediul UNNPR, din str.Gen.Berthelot 41 din Bucuresti. Telefoanele le gasiti pe site. Registrele pot fi interogate de orice persoana interesata contra cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala - cum pot vedea online daca a fost inregistrata ? nicoletaX32 nicoletaX32 Am depus la notar declaratie de acceptare a mostenirii. Am primit in original cu numar inseriat. Cum pot vedea daca apar in registrele notariale cu ... (vezi toată discuția)
Testament netrecut in registrul electronic al testamentelor !! Gelu222 Gelu222 Testament netrecut in Registrul electronic al testamentelor Buna ziua, Un testament incheiat de un notar public,in 2010. Acum,dupa decesul testatorului,am ... (vezi toată discuția)
Mostenire kadewe kadewe Buna ziua! Aveti amabilitatea sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Dupa moartea parintilor 2 frati mostenitori au facut actele si au obtinut certificatele ... (vezi toată discuția)