Buna, am o problema, destul de urgenta, daca cineva este pe forum si ma poate ajuta cu un sfat, este binevenit/a!
Pe 25 Iulie, in Constanta, am inchiriat o casa, prin o agentie, am platit chiria pe 3 luni plus comisionul agentiei. Am doar contractul facut prin agentie intrucat proprietara a plecat ,imediat ce a primit bani de pe chirie, in Bacau si nu a mers la organele fiscale pt. declararea contractului. Am platit 600 e si 50 e agentiei.3 luni plus garantie.
La o saptamana, de la semnarea contractului prin agentie, ma suna proprietara ca ea vrea sa se intoarca in Cta, ca nu mai are bani, sa ii trimit eu bani etc. Nu i-am trimis nici un ban, am si platit o factura de apa de a ei mai veche, ca ea a fugit fara sa o plateasca. Am descoperit si ca boilerul este stricat, de f mult timp, am investit cumparand altul, am schimbat podelele intrucat erau mancate de termite etc.
Azi ma suna si imi zice ca ea vine in Cta, sa ii fac eu loc ei, sa plec, ca ea nu are unde sta, ca o da iubitul din Moldova afara etc.
Va rog, ajutati-ma cu un sfat ce pot face!! maine o astept la poarta, imi este si frica ca intra in casa si nu o mai pot scoate afara. Vecinii i-am cunoscut destul de bine in ultima luna, si am aflat ca a mai facut asa ceva si altor chiriasi, aia au varuit, amenajat gradina, baia.. apoi ea a venit si dat afara , pe acelasi motiv, ca a dat-o iubitul moldovean afara. Ceilalti chiriasi nu aveau nici un contract facut nici macar prin o agentie imobiliara.
Ce pot face eu in acest moment???
Va multumesc tuturor care acordati si un minut sa ma ajutati cu un sfat! stiu ca e week-end:(
Cel mai recent răspuns:
monaro123 , utilizator
17:15, 28 August 2011