" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
O femeie bucuroasa pentru castigarea unui proces si-a intrebat avocatul:
- Domnule avocat, oare cum v-as putea multumi pentru tot ce ati facut pentru mine?!
- Draga doamna, de cand fenicienii au inventat banii exista un singur raspuns la aceasta intrebare .
Un avocat, in America tocmai si-a aparat cu succes clientul, de la care a stors o caruta de bani si care a fost acuzat ca si-a omorat mama si sotia.
Avocatul isi felicita clientul:
- Felicitari ca ati castigat procesul si pentru ca mai aveti si un tata... Pe curand!
-Domnule Judecător,clientul meu e nevinovat.Nu el a intrat în buzunarul reclamantului,ci doar mîna lui.Argumentez:O comunitate nu poate fi pedepsită pentru acţiunea reprobabilă a unui singur membru.
Judecătorul:
-Atunci,mîna clientului dvs. va sta doi ani la închisoare.Clientul dvs. poate s-o însoţească sau nu.
Avocatul se ridică,desprinde proteza inculpatului,o pune pe bancă şi pleacă.
- Ce-ai patit, draga, de mergi in carje?
- Am avut un accident de automobil.
- Si nu poti sa mergi fara carje?
- Ba da. Doctorul zice ca pot sa merg, dar avocatul meu nu.
- Daca ma gandesc la pozitia dvs, inseamna ca sunteti o persoana inteligenta...
- Domnule avocat, daca n-as fi sub juramant, v-as face acelasi compliment...
Un avocat tocmai se trezise din anestezie dupa operatie si sotia statea langa el. Isi deschide ochii incet, si spune:
-Esti frumoasa! si apoi adoarme din nou.
Sotia nu-l mai auzise spunand asa ceva asa ca ramane langa el. Dupa cateva minute, deschide iar ochii si spune:
-Esti draguta!
Sotia este dezamagita ca in loc de frumoasa a spus draguta. Si zice:
-Nu mai sunt frumoasa?
Avocatul raspunde:
-Medicamentele isi pierd efectul.
Într-un avion stă alături de o blondă un avocat.
Acesta din urmă, ca să treacă timpul mai repede şi ca să facă mişto de blondă, îi zice:
- Domnişoară, vă propun un concurs - eu vă pun o întrebare şi Dvs dacă nu ştiţi răspunsul, îmi daţi 5 Euro. După aceea Dvs îmi puneţi o întrebare şi dacă eu nu ştiu răspunsul - vă dau 500 de EUR!
- De acord, zice blonda.
- OK, prima întrebare - care este distanţa dintre Pământ şi Lună?!
Evident, blonda nu ştia răspunsul şi i-a dat 5 Euro avocatului.
Venise rândul blondei:
- Ce urcă pe munte pe trei picioare şi coboară pe patru?
A trecut câteva ore şi avocatul nu găsea răspunsul - a sunat toţi prietenii, a căutat pe internet, dar fără rezultat.
Evident, avocatul a fost nevoit să îi dea acei 500 de Euro promişi.
- ªi totuşi, care e răspunsul corect? Întreabă avocatul.
- Nu ştiu nici eu, zice blonda şi scoate 5 Euro din acei 500 primiţi şi îi dă avocatului.
Un avocat celebru, este sunat de un criminal, un client mai vechi, care dorea să se răzbune pe acesta:
- Am răpit-o pe soția dumneavoastră, iar acum o ținem ostatecă. 50000 de euro, sau n-o s-o mai vedeți niciodată!
- Bine !!!, accept !!!, îi răspunde acesta. Când pot veni să-mi dați banii?
Un mare avocat, are o secretara nouă, blondă, superbă.
Auzind din biroul său că telefonul sună de mult și nimeni nu ridică receptorul, el dă buzna furios în biroul secretarei.
- De ce nu răspunzi, domnișoară?
- Oh, lasați-mă, domnule, eu nu mai răspund. Din zece telefoane, nouă sunt pentru dumneavoastră!...
Un avocat îngrijorat de situația scolară a fiului său:
-Fiule, nu înteleg, cum puteam să te încurajez mai mult pentru bac, decât promițandu-ți o mașină, daca il iei. Și totuși, cum de nu l-ai trecut? ... Cu ce ti-ai petrecut timpul?
- Mi-am luat carnetul de sofer.
În drum către tribunal, un avocat se oprește la o biserică să se roage.
- Doamne Dumnezeule, ajută-mă cu 1.000.000 de dolari, să scap de faliment, să refac afacerea....fă ceva Doamne....
Alături de acesta se așează un om de rând.
- Doamne Dumnezeule, ajută-mă cu 10 dolari, să am ce da azi la copilași și poate mâine îmi găsesc ceva de lucru, fă ceva Doamne.....
- Mă, ia de aici 10 dolari si lasă-l pe Dumnezeu să se concentreze, spune avocatul colegului său se rugăciune... !!