avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Salutari tuturor!

Pentru noul revisal se vor parcurge la preluare datele din contracte, se salveaza dar ca si noutate este doar introducerea salariului brut asa-i??? care daca nu sunt nici un fel de sporuri ... se trece doar 1000 lei de exemplu. Scuze de intrebare dar vreau sa nu fac gafe#-o!
Multumiri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 30 August 2011
Daca nu are sporuri , ii treceti numai salariul brut ...
Buna ziua, am si eu o intrebare, de ex. daca are in luna august 20 de ore de noapte, se trece suma respectiva?, In luna septembrie are 40 ore de noapte iarasi se face modificare si se trece suma pt. luna respectiva? Va intreb deoarece am vazut ca apare suma si nu procent si nu stim cum sa procedam. Multumesc
Corect asa ar fi , sa se modifice lunar cuantumul sporului acordat pentru munca de noapte ...desi sunt de parere ca in revisal trebuie sa se intriduca sporurile cu caracter permanent.
Normal asa ar fi, dar nu se specifica nicaieri ca se introduc numai sporurile permanente, sau mi-a scapat mie ceva? Multumesc.
lity a scris:

Normal asa ar fi, dar nu se specifica nicaieri ca se introduc numai sporurile permanente, sau mi-a scapat mie ceva? Multumesc.


Nu se precizeaza nicaieri ce fel de sporuri se introduc ... insa in cazul sporurilor variabile (spor pentru munca de noapte , ore suplimentare etc) acestea sunt modificate lunar in functie de numarul de ore lucrate de salariatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Revisal- spor de noapte ContSters20351 ContSters20351 Buna ziua , am si eu o intrebare. Lucrez intr-o institutie unde se lucreaza si noaptea. Orele de noapte difera luna de luna. Pentru aceste ore personalul ... (vezi toată discuția)