avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nou act constitutiv asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nou act constitutiv asociat unic

Intr-un srl cu doi asociati unul se retrage - prin hotarire AGA si contract cesiune,
celalat asociat devine asociat unic
Intrebarea este daca la reg.com. poate fi depus un nou act constititutiv adaptat pt. asociat unic - alta formulare, alte articole?
Fiind fara AGA, ci decizie asoc. unic, mare parte din vechiul act constitutiv nu mai este de actualitate, trebuie inlocuit aproape totul. Adica nu o modificare a unor articole ale vechiului act, ci un act cu totul nou. se poate?
Daca da, este acest act constitutiv intitulat "act reactualizat" sau "act nou"?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:02, 28 August 2011
In situatia in care doriti sa inserati clauze speciale noi in actul constitutiv actualizat, acestea trebuie sa apara in hotarare/decizie asociatilor/asociatului si sa fie inregistrate in registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv srl aartist aartist Doresc sa modific actul constitutiv al unui SRL, prin schimbarea unor atributii ale Consiliului de Administratie si ale directorului general. Asociatul unic ... (vezi toată discuția)
Aga si anexa la monitor lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu 2 intrebari: 1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de o cesiune de actiuni Instantlife Instantlife Buna ziua, Avem o societate inchisa pe actiuni, cu actiuni nominative in forma dematerializata. Un actionar minoritar isi vinde pachetul de actiuni (sa ... (vezi toată discuția)