avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit auto, nelamuriri
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit auto, nelamuriri

Ce se intampla in situatia in care intocmesc un contract de vanzare-cumparare pentru un autovehicul, acesta este radiat de la finante dar ulterior cumparatorul nu mai inmatriculeaza autovehiculul pe el? Deci autovehiculul ramane in scris in circulatie la Serviciul Inmatriculari dar este sters din evidentele de la primarie (serviciul impozite si taxe) si nu este luat in evidenta la primaria cumparatorului. Iar autovehiculul respectiv este folosit in continuare de catre vanzator.
Cel mai recent răspuns: robert900 , utilizator 23:09, 29 August 2011
Dumneavoastra ca vanzator nu patiti nimic, cumparatorul poate primi o amenda.
Este vorba de acea amenda pentru netranscrierea in termen de 30 de zile? Stiti intre ce limite se incadreaza amenda? In nici un caz, nu are implicatii in materie penala?
alte pareri, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea codului rutier stoicavasile stoicavasile Intr-o perioada scurta se va aduce modificari codului rutier. Din patania mea cat si altora,in cazul vanzarii-cumpararii unui autoturism legislatia este ... (vezi toată discuția)
Plata amenda pt.circulatie fara rovinieta - autoturism instrainat anterior constatarii contraventiei btg btg Buna ziua, va rog respectuos sa va expuneti parerile ref.la problema prezentata in cele ce urmeaza: In luna iulie a.c. societetatea noastra a primit o amenda ... (vezi toată discuția)
Probleme vinzare masina mirela_bum mirela_bum Buna ziua, In urma unui accident rutier, am hotarit sa vindem masina pentru ca nu mai avea sens sa o reparam.Asa ca am vindut-o (adica am incasat banii dar nu ... (vezi toată discuția)