avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... EXPIRARE BULETIN
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

EXPIRARE BULETIN

Buna ziua,

Se apropie expirarea buletinului meu,locuiesc in casa mamei mele,nu am mutatie aici si mama a decedat de un an si nu sa facut succesiunea,intreb;
Ce acte imi trebuiesc pentru a imi face buletinul pe aceasta adresa?
Afecteaza ca mama e decedata si nu sa facut succesiunea?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters220376, utilizator
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 22:38, 31 August 2011
Momentan la acea adresa va puteti face doar carte de identitate provizorie, cat nu sunteti proprietar pe casa si nici nu mai are cine sa va ia in spatiu
trebuie sa faceti succesiunea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,mi-a expirat buletinul am fost sa-l refac dar dintr-un ... b67dec b67dec Buna ziua ,mi-a expirat buletinul am fost sa-l refac dar dintr-un anumit motiv nu am primit aviz favorabil din partea celor care m-au verificat respectiv ... (vezi toată discuția)