avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... modalitate raspuns
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

modalitate raspuns

Buna ziua,

Am depus o cerere scrisa catre o firma cu privire la o situatie.
Pentru ca dumnealor nu pot oferi un raspuns legal favorabil lor, se rezuma in a-mi cumunica niste tampenii telefonic, spunandu-mi ca doar asa raspund ei la solicitari. Nu ar trebui sa mi se raspunda in scris? Am depus o cerere in scris, trebuie sa se raspunda in scris.
Daca este vorba de o situatie conflictuala, ai nevoie de hartii ca sa poti sa mergi la ANPC. Eu momentan nu pot decat sa depun hartie dupa 30 de zile ca n-am primit raspuns, pt ca firma respectiva nu poate dovedi nici cum faptul ca a raspuns cererii respective.

Exista o lege care sa reglementeaze modul de a raspunde unei cereri scrise?

Va multumesc.

Cele bune,
Liviu
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:27, 31 August 2011
De ce nu inregistrati raspunsul lor telefonic ?
E o metoda simpla de a avea dovezile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Contract schimbat firma telefonie ramonateamo ramonateamo buna ziua am un contract cu o firma de tv net si fix de citiva ani contractul fiind de 45 lei pe luna.in octombrie am cerut sa primesc si un tel mobil atuncii ... (vezi toată discuția)