avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj fara copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj fara copii

divortul sa pronuntat,din vina ambilor.urmeaza partajul-la sector a cistgat sotul deoarece fosta nu a platit taxa de timbru,a facut apel in care cere 3000e,bani dati de tatal ei cica,fara acte sau chitanta fostului.mai a fost si o masina logan la care ea a renuntat sa ceara partajare.ce se poate face?
Partajul asupra masinii , bun proprietate comuna in devalmasie, poate fi facut oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez si nu stiu cum sa fac si ce pot sa pierd lavi_marcos lavi_marcos in data de 28.10.2008 am 2 ani de casatorie. sunt la prima casatorie si nu ma mai inteleg cu sotul meu. de 2 luni ma uramareste non-stop, imi verifica toate ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat?! ContSters271762 ContSters271762 In anul 2011 s-a pronuntat divortul, atunci nici unul dintre soti nu a cerut partaj. Sotia cu 2 copii s-a mutat din casa construita impreuna, si a lasat si ... (vezi toată discuția)
Divort din vina exclusiva a paratului mihai011 mihai011 Buna ziua Sotia a bagat divort, ea fiind in Italia si-a angajat avocat in tara,la inceput a fost intelegerea de \"divort prin acord, din vina ... (vezi toată discuția)