avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

buna ziua...ma aflu intr-o situatie un pic cam dificila si am nevoie de ajutorul vostru.

astazi am incheiat un cim pe perioada determinata, care a fost inregistrat la itm...insa imediat dupa ce l-am semnat am primit un telefon foarte important de la o alta firma care mi-a facut o propunere mult mai avantajoasa pe care nu as fi putut sa o refuz. i-am incunostiintat pe cei dintai de faptul ca nu mai pot lucra pentru ei si am semnat o notificare prin care doresc incetarea raporturilor de munca chiar din data de azi...deci practic am renuntat in aceeasi zi.

intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. pot semna chiar maine contractul de munca?

2 este evoie de o fisa de lichidare chiar daca eu am renuntat dupa cateva ore?
~ Conținut șters la cerere ~
aflandu-ma doar in perioada de proba mi sa spus ca nu este nevoie de un termen de preaviz.
nu sunteti obligat la preaviz vedeti in acest sens art. 31 alin. (3) Codul Muncii scrie clar. Puteti semna linistit cel de-al doilea contract nu aveti nevoie de fisa de lichidare nu scrie nici unde in codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare scrisa conform art 31 alin. 3 din legea 53/2003 republicata nicoletavlaicu nicoletavlaicu BUNA ZIUA.AM SI EU O NELAMURIRE SI DORESC UN RASPUNS URGENT.DACA ESTI IN PERIOADA DE PROBA DE 3LUNI SI IN DECURSUL PERIOADEI DE PROBAPRIMESTI NOTIFICAREA PE ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim fara preaviz Neagus Neagus Am fost angajat pe 23.03 iar in data de 02.04 am fost bagat in somaj tehnic. Pe 28.04 am notificat prin email angajatorul de incetarea contractului, fiind in ... (vezi toată discuția)