avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preluare prin detasare si noul Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preluare prin detasare si noul Revisal

Incepand cu 01.09.2011, o sa preluam prin detasare de la o alta gradinita (privata fiind) o educatoare . Dar dorim tot cu data de 01.09 sa facem act aditional de modificare fuctie in director gradinita si modificat salariul. Intrebarea mea este cum procedez cu noul Revisal .Cum completez in el? O inregistrez ca si contract ? apoi ii trec actul aditional? Va rog sa ma luminati::((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 1 Septembrie 2011
Da, multumesc mult pentru raspuns , dar eu sunt angajatorul care preiau pe o perioada de 1 an. Deci eu in acest caz mai completez ceva in revisal .
draganmariana a scris:

Da, multumesc mult pentru raspuns , dar eu sunt angajatorul care preiau pe o perioada de 1 an. Deci eu in acest caz mai completez ceva in revisal .

In acest sens, dvs nu aveti nicio obligatie de a inregistra detasarea ... aceasta o are angajatorul de la care este detasat salariatul respectiv.

Multimesc foarte ,foarte mult
Dar cum se poate incheia un act aditional cu angajatul preluat prin detasare? CIM nu este incheiat intre salariat si angajatorul de baza?

In ce sens se doreste incheierea unui astfel de act aditional?

Alte discuții în legătură

Detasare dia911 dia911 Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat daca firma noastra doreste sa detaseze 3 persoane. Se face act aditional de suspendare? Cine plateste contributiile ... (vezi toată discuția)
Completare revisal nou Iohana27 Iohana27 Buna ziua, am si eu 2 nelamuriri cu privire la completarea noului Revisal daca stie cineva: - dupa ce am importat salariatul si i-am introdus salariul, ce ... (vezi toată discuția)
Detasare ElenaCorina ElenaCorina Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva informatii. Vreau sa detasez o persoana timp de 6 luni de la firma \\\\"x\\\\" la firma \\\\"y\\\\" (eu sunt ... (vezi toată discuția)