avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternal (sarcina si leuzie) plafonat?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternal (sarcina si leuzie) plafonat?

1.Stiti cumva la ce suma este plafonat concediul prenatal si post natal?
2.Este cumva plafonat venitul lunar ca baza de calcul pt concediul medical? Intr-o luna am un venit reprezentant salarii compensatorii in val bruta de 20000 lei ; in adeverinta din ultimele 6 luni eliberata de angajator pt luna respectiva se trece toata suma sau se plafoneaza la o anumita valoare?
Cel mai recent răspuns: ana.avasiicii , utilizator 16:25, 29 August 2011
Conform OUG 158/2005 baza de calcul a indemnizatiilor pentru incapacitate temporara de munca se determinã ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar, pe baza carora se calculeaza contributia pentru concedii si indemnizatii.
Sa inteleg ca se plafoneaza atat lunar cat si ca medie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal osimona osimona Buna ziua, As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate plafonat la 12 salarii minime pe economie???? roxana.elena roxana.elena Exista o ordonanta prin care in timpul concediului de maternitate suma celor 6 salarii brute se plafoneaza la 12 salarii minime pe economie respectiv 7200 ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical elam elam buna ziua! am un concediu medical a carui baza de calcul, insumand cele 6 luni anterioare, imi da suma de 14512 lei si un nr de 131 zile , cu un procent de ... (vezi toată discuția)