avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenzi circulatie si impozit auto neplatite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenzi circulatie si impozit auto neplatite

Buna ziua,
De curand m-am casatorit si mi-am schimbat domiciliul unde locuiam pe cel al sotiei.Am o masina pe numele meu inscrisa pe carte si certificat pe adresa veche.As vrea sa o pun putin la munk sa fac taximetrie cu ea,insa dupa ce am tiplat-o si am fost si la RAR mi-a dat acel certificat ,am schimbat si buletinul de pe adresa veche pe cea noua am intampinat o problema legata la politie de care trebuia sa depun certificatul de inmatriculare auto si cartea pentru schimbarea de culoare si depunere acte pentru licenta primarie.Acolo m-i s-a spun ca trebuie si cartea si certificatuls chimbat pe noua adresa si un aviz de la impozite ca nu am datorii nici pe adresa veche si nici pe cea noua.pe cea noua nu sunt datorii insa pe cea veche am 15 mil.vechi(amenzi,din care 3 mil.impozit auto)pot face ceva in aceest sens sa nu platesc acum aceste amenzi?pot s-o trec pe numele sotiei?sau nu styu ,va rog sa imi dati un sfat deoarece nu dispuna cum de banutii acestya si as vrea sa platesc peste 2-3 luni aceasta suma.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 29 August 2011
In temeiul art 115 al 1 din OG nr 92/2003 privind Codul de procedura fiscala republicat-ce reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor,initial se achita amenzile,taxele ,impozitele aflate in urmarire si ulterior obligatiile fiscale curente
In situatia in care la autoritatea fiscala figurati cu sume neachitate,aveti obligatia sa le achitati
Contravaloarea sumelor restante inregistrate prin documente in sarcina dvs nu pot fi trecute in sarcina altei persoane
Aveti posibilitatea sa contactati serviciul urmariri din cadrul autoritatii fiscale,in vederea lamuriri variantelor de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului unui mijloc de transport al unei persoane decedate Andrei_Manolache Andrei_Manolache Buna seara! am un automobil care este inmatriculat pe numele tatalui meu care este decedat de 12 ani, actele masinii nu au fost schimbate dupa succesiune, ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Glaur Glaur Buna ziua, am vindut o masina si vreau sa scot certificatul fiscal de la Primarie, dar nu il pot obtine pentru ca sunt ceva restante la plata serviciului ... (vezi toată discuția)
Amenzi neachitate la politie Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Daca o persoana a fost amendata , de mai multe ori,de catre serviciul de circulatie,in trafic si NU a reusit sa achite amenzile , care sunt ... (vezi toată discuția)