avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile parintilor cu copil in intretinere de pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile parintilor cu copil in intretinere de pana la 2 ani

As vrea sa-mi spuneti daca patronul are dreptul sa trimita fortat sotul in delegatie de peste 3 zile in alta localitate, la departare de 500 km, in timp ce sotia sa are grija de un bebelus de 9 luni si singurul ei ajutor este sotul. Exista un cadru legal care sustine parintii din aceasta categorie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:29, 27 August 2008
Singura reglementare priveste situatia printelui care sta acasa cu copilul. Celalalt ramane angajat exact ca inainte, nu are niciun drept si nicio obligatie in plus.

Da, e legala trimiterea in delegatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie raluka28 raluka28 buna ziua,am o roblema si va rog sa mi spuneti daca e ceva de facut in aceasta situatie,cu toate ca puteam sa fac pe numele meu dosarul pt primirea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - plecare de acasa cu copilul Trusca20 Trusca20 Soția mea a plecat de acasă cu tot cu băiatul de 3 ani după niște bârfe auzite la serviciu dar nefiind nimic adevărat.acum nu mă mai lasă să îmi ... (vezi toată discuția)