avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Timp raspuns Notificare Reziliere?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Timp raspuns Notificare Reziliere?

Buna,
Am un contract de comision pentru care am facut o notificare de reziliere, in care se stipula ca: contractul devine nul, la data de 29.04.2011.
In tot acest timp nu am primit nici un fel de raspuns scris de la comitent.
Acum am primit o oferta de la concurenta si as vrea sa semnez cu ei, dar neavand nici un raspuns de la colaboratorul meu vechi nu pot semna deoarece in contract este stipulata o clauza prin care nu am voie sa am acelasi tip de contract cu o firma concurenta timp de 24 de luni.
Exista un termen in care ei trebuiau sa imi dea un raspuns ? Acel contract mai e valabil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gsleam , utilizator 22:34, 29 August 2011
Pai daca este clauza cu termenul specificat e reziliat de drept!
Important e sa nu fie alte clauze legate de reziliere sub anumite conditii!
Contractul are mai multe clauze de confidentialitate, dar actul de reziliere a fost redactat de catre mine si stipulam doar ca contractul devine nul de la acea data, in schimb eu nu am primit de la ei nici un raspuns de la ei ceea ce poate fi interpretat de catre ei cum vor.
Greseala mea a fost ca nu am pus pe posta cu confirmare de primire acel plic.
ei nu ar fi trebuit sa imi dea un raspuns in scris? nu exista un termen legal ca si la institutiile de stat?
Tin sa precizez ca notificarea de reziliere era cu acordul partilor, dupa ce am avut o discutie cu ei.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
gsleam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract comision gsleam gsleam Buna ziua, In data de 29.04.2011 am formulat o reziliere prin acordul partilor (2 exemplare) la contractul de comision pe care il aveam in acel moment dat, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)
Contract srl-pfa exangajat exangajat Buna ziua As vrea daca are cineva timp, sa-mi dea un sfat in legatura cu o problema care o am cu firma pentru care am lucrat. In ianuarie am inceput sa ... (vezi toată discuția)