BUNA SEARA
AS VREA SA AFLU SI EU COSTURILE SI DURATA UNUI PROCES DE IESIRE DIN INDIVIZIUNE.
ESTE VORBA DE O SUPRAFATA DE 580 DE MP IMPARTITA LA 2 PROPRIETARI. NU NE PUTEM INTELEGE PE CALE AMIABILA SI M-AR INTERESA SA STIU PASII UNUI PROCES DE IESIRE DIN IDIVIZIUNE , DURATA, COSTURILE SI CE SE INTAMPLA IN CAZUL IN CARE CAUTA SA TRAGA DE TIM SAU NU SE PREZINTA LA INFATISARI
VA MULTUMESC
CU RESPECT
costurile tina mai mult de onorariul avocatului, care difera de la un avocat la altul. un asemenea proces poate tine si 1-2 ani cu toate fazele si merge oricum in continuare chiar daca paratul nu se prezinta.
Eu va sugerez sa incercati obtinerea unui acord prin mediere. Cu ajutorul mediatorului, in functie de interesul fiecaruia, veti putea sa negociati, sa gasiti o solutie care sa va multumeasca pe fiecare. Veti face economie nu numai de timp, ci si de bani, acordul de mediere poate fi supus incuviintarii instantei de judecata competenta, iar cel interesat poate solicita restituirea taxei judiciare de timbru de 3%.
Sa auzim doar de bine!
Partaj
andrutzu
Buna ziua,
Doresc sa deschid dosar de partaj pentru bunuri mobile si imobile dobandite in timpul casatoriei, dar nu sant divortat inca, procesul fiind pe ... (vezi toată discuția)