avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire mandat administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire mandat administrator SRL

Mandatul administratorului SRLului a expirat. Am facut AG asociati, am dat hotararea de prelungire a mandatului.
Hotararea este sub semnatura privata a asociatilor.
Intrebari:
- trebuie semnat in fata notarului?
- pentru inregistrare mentiuni la RC trebuie sa actualizam actul constitutiv?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: RomeoR , utilizator 15:30, 27 August 2008
1. nu
2. da

Aveti aici ghidul de formalitati: [ link extern ]
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat administrator srl calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Am doua intrebari relativ simple legate de mandatul de administrator care a fost acordat pe 4 ani si este acum expirat: In primul rand, care ... (vezi toată discuția)
Aceeasi conducere pentru ong luc7v luc7v Un ONG a fost infiintat acum 2 ani si s-a specificat in statut ca se alege conducerea cu un mandat de 2 ani. Daca acum se alege aceeasi conducere, mai este ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator luizacsinte luizacsinte Bina ziua, Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)