avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare s.r.l
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare s.r.l

care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un s.r.l?
din cate observ, este mai usor sa infiintez s.r.l-ul decat sa obtin spatiul dorit...cred ca mai intai trebuie sa vad daca pot avea spatiul si mai apoi sa depun actele pentru infiintarea firmei...
va multumesc pentru raspunsuri!
Sfatul meu e sa depuneti acea cerere la primarie cum va spuneam. Urmariti parcursul in timp, tineti legatura cu cei de la primarie si cand vedeti ca se apropie de stadiul final(trebuie sa fie trecuta prin consiliul local hotararea de a scoate la licitatie acea suprafata de teren, atunci incepeti si procedura de infiintare firma care va ia cam o luna cu totul. Si sunteti astfel pregatita sa va inscrieti si la licitatie. Tot de la primarie puteti intreba(cine stie poate aveti noroc) daca sunt terenuri in aceeasi zona in care doriti dumneavostra, sau in alte zone tot asa de bune, care deja sunt inchiriate, dar actualii detinatori de contracte ori doresc sa renunte, ori alte motive, si poate puteti sa preluati un astfel de contract.
credeti ca este posibil sa nu obtin spatiul dorit pentru ca nu cunosc pe cineva la primarie? am citit ca ar trebui dat anunt la seap...cine trebuie sa faca asta? eu sau primaria?
Primaria organizeaza licitatia. E buna si intrebarea dumneavostra. Incercati. Mai trebuie sa aveti in vedere ca e posibil ca sa nu vi-l dea chiar si din motive obiective, nu cu intentia ca sa va ia o "plata informala".
in cazul in care nu imi va fi acceptata prima cerere, voi putea sa depun o alta pentru un alt spatiu?

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu domeniu public cristina.00 cristina.00 cum trebuie formulata o cerere referitoare la inchirierea unui spatiu ce apartine domeniului public? va multumesc! (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu depozitare pe scara blocului - problema! lexanu lexanu Buna seara! Multumesc pentru faptul ca citit aceste randuri in primul rand. In al doilea rand doresc sa aduc in cunostinta dumneavoastra o problema foarte ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sau concesiune spatiu din domeniul privat? legislatie/ licitatie-cat mai urgent posibil Primaria Hlipiceni Primaria Hlipiceni Buna ziua, am dori sa stim unde se incadreaza [b]inchirierea[/b] unui spatiu din [b]domeniul privat[/b]. cu destinatie farmacie. Trebuie facuta licitatie? in ... (vezi toată discuția)