buna ziua .am o fata care sa ingajat la o firma de contabilitate .patronul ia propus sa lucreze 8 ore .dar in contract e trecut 4 ore.si as vrea sa stiu daca e corect sau e o problema.multumesc si astept un raspuns
problema e ca nu prea sunt locuri de munca si angajatorul stie. si daca nu esti deacord cu conditiile impuse esti liber sa pleci. e in dezavantajul fetei ca are 4 ore pe cartea de munca, in sensul ca in cate are un salariu mai mic decat in realitate, evitandu-se astfel plata taxelor si a impozitelor mai mari. Sfatul meu este sa va vedeti de treaba in continuare, deoarece patronul poate oricand sa va de-a fata afara din servici, chiar fara motiv.
Lucrurile nu stau chiar asa. Daca in cim sunt trecute 4 ore si se sta 8 ore la servici este o mare problema. Va puteti adresa ITM-ului.Angajatilor care sunt incadrati cu fractiune de norma le este interzis efectuarea de ore suplimentare.
buna ziua .am o fata care sa ingajat la o firma de contabilitate .patronul ia propus sa lucreze 8 ore .dar in contract e trecut 4 ore.si as vrea sa stiu daca e corect sau e o problema.multumesc si astept un raspuns
Nu este corect... salariatii care au c.i.m. cu timp partial nu pot efectua ore suplimentare .. asadar este o incalcare a legislatiei muncii ceea ce doreste acel angajator.