avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrari revisal 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrari revisal 2011

Buna ziua, doresc sa ma lamuriti in ceea ce priveste actualizarea salariului brut la angajati in momemtul preluarii bazei de date vechi in cea noua a Revisalului nou; cum este pana la urma...ce salariu trebuie trecut acolo? Cei de la ITM Neamt mi-au spus ca trebuie sa trec salariul de la data de angajare, adica cel din contractul de munca (chiar daca exista contracte din 1990 de exemplu) si apoi sa fac modificarile in ordine cronologica... ceea ce m-a cam speriat. Acum citesc pe forum ca unii au trecut salariile de la 1 ian 2011 sau chiar din ultima luna de plata...deci cum este pana la urma?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 01:14, 1 Septembrie 2011
Nu exista nicio prevedere legala in acest sens ... insa, de principiu, cred ca trebuie introdus salariul de la 01.01.2011 , intrucat de la aceasta data nu mai exista documente depuse la ITM.
se trece ultimul salariu deci implicit ultimul act aditional de modificare salariu
Anexa la Ordin 1918/2011
Cap.IV
18.b)in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a hotararii, pentru elementul referitor la salariu, sporuri si cuantumul acestora, in cazul contractelor individuale de munca deja inregistrate. Prin salariu se intelege salariul de baza lunar brut stipulat in contractul individual de munca.


Consider ca e stipulat foarte clar.
Eu completez elementul - salariu aflat in contractul individual de munca la data de 01.08.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere date in noul revisal ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua, Ceea ce nu am intelese din nici un articol publicat pana acum, este cum anume introduc datele in versiunea noua de Revisal. Adica, la ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor ! - comunicare revisal varianta 5.. Herra_ Herra_ 1. Am instalat gresit varianta. Am sters varianta 2...Nu imi ramane decat sa incarc datele MANUAL. 2. Daca le incarc manual, nu se dubleaza angajatii (avand ... (vezi toată discuția)
Problema revisal tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in revisalul conform HG 500/2011 salariul trebuie completat de la angajarea salariatului sau doar modificarile aduse ... (vezi toată discuția)