avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... modalitate rapida divort+partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

modalitate rapida divort+partaj

Buna ziua.
Va rog ajutati-ma intr-o problema.Santem casatoriti de 4 ani,nu avem copii,ca bunuri comune avem un teren de 600mp cumparat cu dividentele incasate de la firma al carui actionar unic sant.Terenul este trecut pe numele amandurora,cum pot sa-mi recuperez banii investiti(pe banii mei am introdus curentul electric trifazat,am forat put de apa,am imprejmuit terenul ,am obtinut certificat de urbanism,studiu geo-topo,am intabulat terenul,am cumparat balastru,am construit o magazie pt.materiale)atat pe teren cat si pe utilitatile de mai sus.Mentionez ca divortul este inevitabil.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:38, 30 August 2011
Daca partile consimt la desfacerea casatoriei si impartirea amiabila bunuri,se poate apela la notar
Daca exista divergente,numai prin instanta de judecata
Va multumesc!
Ce costuri ar fi prin notar?
va trebui daca nu va intelegeti ca sotia sa va dea din cota ei pt acele investitii facute de dvs sa promovati actiune de partaj in instanta unde beneficiati de un drept de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare puncte cadastrale Mia3 Mia3 Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Detin un teren atribuit prin Ordinul Prefectului de 190 mp, casa fiind cumparata pe legea 112, iar la data atribuirii eram in ... (vezi toată discuția)
Acte si taxe la cumpararea unui teren livium1966 livium1966 As dori sa cumpar un teren pe care sa-mi construiesc o casa. Cum un lucru ca acesta il fac poate o singura data in viata si pentru a nu cadea prada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! VKaty VKaty Buna ziua! 1. Pot construi imprejmuirea unui teren si o magazie in regie proprie? Evident, asta dupa ce voi obtine A.C. Am un vecin reclamangiu si ma astept ... (vezi toată discuția)