avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua. vreau un sfat de la dv. in privinta unei mosteniri .
mama mea provine dintr-o familie cu trei frati,doua fete si un baiat,dupa moartea ei am inteles ca eu cum s-ar spune ,am drepturi de mostenire la fel ca si fratii ei( matusa si unchiul meu). In 1992 a murit bunicul meu ,dupa ceva timp a murit si un frate de-al sau care din nustiu ce motive a lasat si acesta o mostenire bunicii mele ,sotia bunicului. Eu nu am stiut iar ei acolo la tara au facut ce au vrut.
in 2010 s-a dus si bunica ,eu am aflat intamplator dupa cateva luni,iar cand am fost sa vorbesc cu matusa si cu unchiu' au zis ca bunica a vandut tot lui unchiu.
Eu nu am vazut nici un act de nici un fel !
Ce e de facut si cum trebuie sa procedez ?

p.s. Din gura satului am aflat ca la notar au spus ca nu mai e nimeni in afara de ei cu drept la mostenire.

multumesc
Cel mai recent răspuns: S-constantin , utilizator 18:48, 30 August 2011
sa inteleg ca nefiind casatorit pot sa arat doar certificatul de nastere.

acum un an am fost in sat si la primarie mi sa spus sa merg la Oltenita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor INGINEL INGINEL Buna ziua Matusa mea din partea mamei a decedat, ea a fost casatorita cu unchiul care avea o fiica din prima casatorie. Unchiul a decedat in 2004, dar nu sa ... (vezi toată discuția)
Cat la suta mostenesc? catalinbadboy catalinbadboy Am o casa pe numele bunicilor, decedati amandoi, ei au avut 2 copii, mama si unchiul meu, decedati si ei......unchiul meu era casatorit, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Succesiune succesivă, cote scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Intrebarea mea este legata de succesiune si modul in care aceasta se realizeaza: bunica mea a murit. Ea a avut 2 copii, mama mea si unchiul meu. ... (vezi toată discuția)