avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie partaj

daca s-a incheiat o tranzactie cu privire la partaj si pana la ramanerea hotararii definitiva o parte se razgandeste cu privire la un capat de cerere, ce cale exista? sau daca o parte se razgandeste intr-un partaj cu privire la un capat de cerere, pana cand poate cere schimbarea acestuia? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:04, 4 Septembrie 2011
Daca instanta a pronuntat hotararea conform conventiei de partaj nu mai aveti ce face...
Doar daca ar fi vorba de dol, violenta, etc, se mai poate discuta dar este mult prea complicat ca sa va puteti descurca...
multumesc! dar daca s-a inch un partaj la notar si unele bunuri nu au fost urmarite se mai poate face ceva?
Doar daca ar fi fost vorba de un caz de nulitate...ati fi putut sa va adresati la instanta daca tranzactia s-ar fi incheiat la notar, insa razgandirea dvs. nu constituie un motiv pentru a se atrage lovirea de nulitate a tranzactiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ataca partajul încheiat de comun acord? Rozina20 Rozina20 Am încheiat la notar partaj de comun acord, în urma divorțului, cu înscriere în cartea funciară. Dacă o persoană s a răzgândit din cele 2, se poate ... (vezi toată discuția)
Partaj popescu02 popescu02 buna seara , se mai poate ataca in instanta un partaj facut cu acordul partilor la notar? (vezi toată discuția)
As vrea si eu sa stiu cum e cu sulta nelubarosanu nelubarosanu Am avut un partaj sucesoral intre mine si sora mea,ea a ramas cu toata casa si eu cu 4000 de metri in camp,nu am stiut ca se poate face aranjamente cu avocati ... (vezi toată discuția)