avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA - rog ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA - rog ajutor

doresc sa ma autorizez si eu ca PF si una dintre cerintele legislative este aceea de a avea acordul vecinilor. spuneti-mi si mie cui ar trebui sa ma adresez? doar vecinilor de pe scara sau si asoc. de proprietari? si cum ar trebui sa sune cererea catre asoc. de proprietari sau cea ptr acordul vecinilor. va multumesc mult anticipat. cu multa stima si respect
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 09:43, 29 August 2008
Bună seara. Respectiva cerere este de fapt o cerere tip care o puteţi găsi pe site-ul Oficiului pt Comert, anexa 2, parcă.
Oricum dacă nu o veţi găsi acolo, luati-o de la ORC. o semnează vecinii dvs (sus, jos, st, dreapata). apoi îi puneţi stampila de la asociaţia de proprietari.
Bafta!
Formularul este acesta: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social al firmei mancipri mancipri intr-un bloc de locuinte , sunt necesare aprobarile vecinilor in cazul in care cineva are sediul social al unei firme in apartamentul proprietate personala ? (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor razvanbonciu razvanbonciu Buna seara Mai am de atasat la dosarul pentru inregistrarea unui srl acordul vecinilor si al asociatiei de propietari. Problema este ca blocul nu are ... (vezi toată discuția)