am o intrebare arzatoare, daca ma poate ajuta cineva urgent cu o lamurire,,,
am avut un prooces pe rolul ttribunalului gorj la sectia conflicte de munca in legatura cu o fosta angajata, caruia i s-a modificat salariul conform OUG 114/2009.
a castigat pe fond, apoi s-a facut recurs de catre ambele parti, s-a trimis la rejudecare.
fosta angajata a castigat din nou pe fond,,, sentinta a fost cu drept de recurs 10 zile,, am facut recurs,,, insa fosta angajata mi-a trimis adresa prin care imi solicita sa pun in aplicare sentinta invocand art. 274 cod muncii si art 278 pct. 1 Cod proc. civ.
cum pot gasi modalitatea legala de a nu pune in aplicare sentinta respectiva pana nu ramane definitiva si irevocabila, intrucat intre timp am castigat alte procese in legatura cu aceeasi speta cu alti angajati,, si sunt sigura ca voi castiga in recurs.
mentionez ca partile din dosar sunt fosta angajata si institutie de stat.
pot sa nu pun in aplicare sentinta si sa ii raspund la adresa ca pana nu este definitiva si irevocabila sentinta nu se poate dispune executarea?
Puteti formula contestatie la executare areatind ca titlul executoriu desi definitiv nu este irevocabil si fata de situatiile invocatre veti fi nevoita sa solicitati intoarcerea executarii
Litigii dreptul muncii
irumes
daca un salariat care a castigat in instanta contestatia la decizia de revocare din functie, iar instanta a dispus prin sentinta pronuntata pe fond repunerea ... (vezi toată discuția)