Va dau unele date care mi se par importante. In localitatea in care locuiesc am o actiune civila deschisa de sotul meu pentru micsorare pensie alimentara (care in prezent e 250 lei pentru doi copii). In localitatea in care locuieste sotul meu am dosar penal deschis de mine, pt care am o dna avocata, pt ca a declarat fals veniturile. Acum pt ca mi-am pierdut rabdarea si pt ca , la sfaturile dvs. am aflat adresa armatorului care plateste venitul in euro, mi-as dori sa deschid actiune civila de marire pensie alimentara, ca sa ceara instanta din localitatea in care locuiesc veniturile de la armator. Credeti ca pot din punct de vedere legal sa deschid aceasta actiune acum cu toate celelalte incepute si neterminate si sa fac asta din localitatea in care locuiesc si singura, fara avocat?
Asta e unul din motivele pt care nu am inteles de la inceput, pt ca am crezut ca ma dusmaniti dintr-un motiv nestiut de mine! Asta e ! M-ati luat cam tare!
(3) Executorii judectoreti nu pot condiiona punerea n executare a hotrrilor judectoreti de plata anticipat a onorariului.
Pot sa apelez la un executor judecatoresc si sa platesc toate cheltuielile dupa ce-mi obtine banii cuveniti?
Va rog ca pe viitor sa nu mai postati mesaje consecutive in aceeasi discutie , atata timp cat aveti la dispozitie 30 de min pentru editarea lor.
Este o incalcare a Regulamentului Forumului.