avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Paza santier?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Paza santier?

Sunt cu santierul in lucru in alt judet si am fost contactat de o firma privata pentru a-mi asigura paza la santierul meu,binenteles in contul unei sume zic eu destul de mare.Am refuzat deoarece in alte judete cind am fost,lucrind de dimineata pina catre
seara nu au fost nici un fel de probleme.Ieri s-a prezentat un politist care mi-a spus ca
sunt obligat prin lege sa-mi asigur paza la santier,binenteles spunindu-mi ca sunt multe firme private care fac acest lucru.A spus domnul sa iau o hotarire si cind merg
saptamina viitoare inapoi sa trec pe la ei sa le spun ca am rezolvat problema.

Vreau sa stiu daca este obligatoriu sa fac contract cu o anumita firma de paza,
si daca nu fac politia ma poate obliga? Ce sanctiuni risc,sunt din Maramures cu
santier in Onesti. Am venit sa ne cistigam traiul nu sa mai platesc sume mari
firmelor de paza de la ei din judet si asa am destule cheltuieli cu cazarea si diurna
muncitorilor.
CE SFAT IMI DATI? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 09:56, 1 Septembrie 2011
NU va poate obliga un politist la semnarea unui contractcu o firma de paza.Nu aveti nicio obligatie de a merge si a anunta ca ati rezolvat problema.care problema? Este treaba Dvs cum va protejati bunurile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara costy1972 costy1972 Buna seara ,sint agent de paza la o firma si insotesc trenurile de marfa de la expeditie la destinatie si am o problema.Sint in concediu de odihna si in ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca este inselaciune sau nu.... stefan_constanta stefan_constanta s-a spart vibrochenul la un motor de masina renault master 2004 si nu am gasit vibrochen singur decit motorul cu tot, acesta gasindul la o firma din comuna ... (vezi toată discuția)
Am sanse in tribunal sa castig? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am spus ... (vezi toată discuția)