avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificat de incadrare grad handicapat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificat de incadrare grad handicapat

buna ziua,
va rog sa ma ajutati.... am primit de la un angajat care timp de 6 luni a avut concediu medical cod 14... un certificat de incadrare in grad de handicap, accentuat (2).
va rog sa-mi spuneti ce implicatii are asupra firmei, trebuie acordata vreo facilitate?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:55, 31 August 2011
In temeiul art 26 din legea nr 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap,persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiaza de a) scutire de impozit pe veniturile din salarii si indemnizatiile de natura salariala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit- angajat incadrat in gradul 2 de handicap smokie smokie sunt incadrat in gradul de handicap 2-accentuat.angajatorul refuza sa ma scuteasca de impozit pe salariu motivind ca nu am dreptul.este corect? (vezi toată discuția)
Impozit pe salarii persoane cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Stie cineva daca s-a modificat legea prin care persoanele cu handicap erau scutite de impozit pe salariu? Daca da, ma puteti ajuta si cu o ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap elftsaftica elftsaftica Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe salariu in anul 2011 ? Unde aste prevazut? (vezi toată discuția)