avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor urgent

buna ziua am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta este urgent.am o luna de zile de cand muncesc iar acuma ma dat.sefa vrea sa faca stocul in ziua mea libera iar eu nu vreau poate sa imi faca ceva la cartea de munca sau se intampla ceva daca nu ma prezint la stoc mentionez ca in momentul in care mam angajat nu am semnat nimic legar de stoc pe propia raspundere.va multumesc
pe ce functie sunteti angajata? ati semnat CIM? ati semnat de primirea gestiunii? La efectuarea inventarului este necesara si prezenta gestionarului.
nu am semnat ninic in afara de contractul de munca. si nici nu am primit gestiunea va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Decizie numire gestionar magdalenapaun magdalenapaun angajat in postul de bucatar, prin fisa postului are atributii de gestionar al echipamentelor, al materiei prime, al produselor finite. este nevoie sa i se ... (vezi toată discuția)
Gestiunea stef1234 stef1234 Buna ziua, am lucrat la o firma unde am fost angajat in functia de director de vanzari. Dupa o perioada de 3 ani am fost disponibilizat din fumctie fara o ... (vezi toată discuția)