avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate detectivi particulari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

detectivi particulari

poate cineva sa-mi recomande o agentie sau birou de detectivi particulari de incredere?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Evander Holyfield , utilizator 17:37, 6 Octombrie 2009
tiva a scris:

Stiu ca aceste servicii se efectueaza cu discretie si prea putini sunt gata sa spuna ceva despre cum au decurs lucrurile de ambele parti.

Nu va trebuie detalii de cum au decurs lucrurile. Ci doar raspunsul scurt. Mi-a rezolvat problema si sunt multumit (a ).
ATAT. E normal sa nu va spuna nimeni ce problema a avut si cum s-a rezolvat.
www.prodetective.ro Timisoara
Detectivi particulari Timisoara
www.discreetdetectiveagency.ro
Detectivi particulari Timisoara Romania

www.expertdetective.ro B-)
Ce mai faci Myke ?? Mai musti de ureche ?? Vezi ca pierzi titlul !! De fapt l-ai pierdut deja...=D> .#-o . Lupta cinstit ca e mai bine...pentru tine !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoricul unei familii incepand cu 1930??!! aniela parvu aniela parvu Exista posibilitatea descoperirii istoricului unei familii din Bucuresti incepand cu anul 1930 (cand incep mostenirile care ma intereseaz)? Nu ma refer la ... (vezi toată discuția)
Detectivi particulari. probleme cu debitorii si bunurile acestora. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am probleme cu mai multi debitori care nu mi-au achitat facturile. O parte din ei parca au intrat in pamant... Aveam cateva informatii ca unii ar fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să divorțez, însă soțul nu. suntem ... Simionaș Simionaș Bună ziua! Aș dori să divorțez, însă soțul nu. Suntem despărțiți de 4 ani și avem un apartament 4 camere în care locuiește doar el. Eu stau cu ... (vezi toată discuția)